Välkommen till en oförglömlig Champagneprovning i Stockholm


En dryckesprovning hos oss på champagneprovning Stockholm ger dig möjlighet att få lära dig mer om champagne, den underbara druvdrycken som tilltalar så många människor vid  festliga tillfällen. Ta med en vän eller  släkting och med en liten grupp människor får du träffa en erfaren guide i en av våra mysiga lokaler i Gamla Stan. En dryckesprovning hos oss på champagneprovning Stockholm är en mycket uppskattad present. Vi har även många företag som bokar slutna provningar. Varför inte förgylla vardagen lite med att prova exklusiv champagne?

Unna dig en Champagneprovning i Stockholm!

En CYBER-KUNDMÖTE/AW för både anställda och kunder!?

När vi nu har ett speciellt läge runt omkring oss så kan vi även erbjuda provningar över nätet.
Trevliga provningar med olika antal deltagare där Ni kan vara med från ert hemmakontor.
Ett uppskattat inslag i den arbetsvardag som för många inneburit ett nytt sätt att jobba på.

*Om det är provningar med alkohol så går det bra men kunden får ombesörja med inköp från Systembolaget.

Från och med 1 feb 2020 tar vi enbart emot gruppbokningar.

Du kommer att få smaka på ett antal olika sorters champagne och lära dig skillnader och likheter mellan dem. Bland annat redogör våra provare på ett förståeligt sätt om champagnens historiska bakgrund.  Du kommer att få lära dig att känna skillnader mellan champagnesorter och vi diskuterar olika smaknyanser i de olika sorterna. Efter en champagneprovning hos oss kommer du uppskatta champagne på ett het nytt sätt, oavsett hur mycket eller lite förkunskaper du hade om champagne innan provningen.

Så ta med dina närmaste och droppa in på en champagneprovning med Champagneprovning Stockholm, en provning du sent kommer glömma!