Champagneprovning

Professionell champagneprovning för privatpersoner, grupper och företag.
Bokningsformulär

Lämna tomt:

Champagneprovning Stockholm

Välkommen till Champagneprovning Stockholm!

En champagneprovning hos oss på champagneprovning Stockholm  ger dig möjlighet att få lära dig mer om champagne, den underbara druvdrycken som tilltalar så många människor vid  festliga tillfällen. Ta med en vän eller  släkting och med en liten grupp människor får du träffa en erfaren guide i en av våra mysiga  lokaler  i Gamla Stan. En champagneprovning hos oss på champagneprovning Stockholm är en mycket uppskattad present. Vi har även många företag som bokar slutna provningar. Varför inte förgylla vardagen lite med en exklusiv champagneprovning?

Från och med 1 feb 2020 tar vi enbart emot gruppbokningar.

Du kommer att få smaka på ett antal olika sorters champagne och lära dig skillnader och likheter mellan dem. Bland annat redogör våra provare på ett förståeligt sätt om champagnens historiska bakgrund.  Du kommer att få lära dig att känna skillnader mellan champagnesorter och vi diskuterar olika smaknyanser i de olika sorterna. Efter en champagneprovning hos oss kommer du uppskatta champagne på ett het nytt sätt, oavsett hur mycket eller lite förkunskaper du hade om champagne innan provningen.

Så ta med dina närmaste och droppa in på en champagneprovning med Champagneprovning Stockholm, en provning du sent kommer glömma!